Нашиот Тим

Ксенија Вангелова

CEO

+389 70 253 457


Дипломиран правник,магистар мегународно право и дипломатија
European Institute.

Ацо Вангелов

Експерт од областа на машинството


Дипломиран машински инженер (машинско производство), овластен судски вештак.

Prof. Subramaniam Ganesan

Соработник

+1 248 370 2206


Electrical and Comp. Engineering Director Real Time Embedded DSP Systems Lab

Венера Витанова-Маглешева

Соработник


Дипл. правник со положен правосуден испит.

Anna Trubanova’ Gucka’

Соработник

+421 905 744 931


dipl.psiholog CEO - Slovakia majiteľ во PerMan - vzdelávacia a personálna spoločnosť 2007 to present

Нашите Вештини

Се што можеме да изработиме за вас

  • Бизнис Планинг100%
  • Планирање на проекти100%
  • Менаџмент на проекти100%
  • Стратешко планирање на бизниси100%

Нашите Вештини

Се што можеме да изработиме за вас

  • Развој на бизнис100%
  • Менаџмент консалтинг100%
  • Истражување на пазарот100%
  • Преговарање100%